Céginformáció

Cégünk  2013-ban kisvállalkozásként alakult Zircen, ami később névváltoztatás után az IMC Soft Kft-ként végzi munkáját. Tevékenységi körünk legfőképp az PLC vagy PC alapú ipari gyártósori berendezések elektromos tervezésére, kivitelezésére és programozására terjed ki.

robotMunkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező, villamosmérnökök és programozók, akik 10-15 év gyakorlattal rendelkeznek gyártósorok, szerszámgépek, szerelőipari berendezések és célgépek tervezésében, gyártásában és automatizálásban.
Cégünk a technológiai problémák megoldására specializálódott.

A IMC Soft Kft. minőség- és üzletpolitikájának középpontjában a vevő teljes körű megelégedettségére való törekvés áll. Ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak minőségét, megbízhatóságát és választékát.

A tervezési feladatoknál a minőségügyi rendszer előírásainak szabályait vesszük figyelembe.

Az ipari gyártósorokhoz K+F tevékenységet is végzünk, vezérlő berendezéseket tervezünk és gyártunk.gép

Műszaki és kereskedelmi szakértelmünkkel az igényeknek és feladatoknak legmegfelelőbb technológiát határozzuk meg és a szükséges berendezésekre teszünk versenyképes ajánlatot.

Cégünk 2015 óta a National Istruments hivatalos partnere, azaz rendszerintegrátora. Programozóink  Certified LabVIEW Developer (CLD) képesítéssel rendelkeznek.

Munkáink világszerte segítik az ipari termelést. Részt vettünk  Valeo Rio Bravo (Mexikó), Valeo Veszprém, Valeo Shenzhen (Kína), Continental Veszprém, PTC Hungary, által megrendelt gyártósorok kivitelezésében is.

Partnereinkkel együttműködve (Vesz-Mont 2000 Kft. és a Flexmont Kft., Process-Tech Kft.) nagyobb projektek kivitelezésére is képesek vagyunk.